ΦΡΙΚΗ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 16χρονο γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή

ΦΡΙΚΗ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 16χρονο γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή

Ο νεαρός συνελήφθη… το περασμένο Σάββατο από τη μυστική υπηρεσία του Ισλαμικού Κράτους μετά τον εντοπισμό του σε συγγενικό του σπίτι, κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Σοκάρει η φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Το 16χρονο αγόρι αποκεφαλίστηκε από την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή της Παρασκευής, στην πόλη Γιαραμπουλούς, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, όπως αναφέρει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρουν ακτιβιστές τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως δι αποκεφαλισμού τον

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πώς το νεαρό αγόρι οδηγήθηκε σε μια πλατεία και εκτελέστηκε μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος, ώστε οι τζιχαντιστές να στείλουν μήνυμα σε όλους να μην παραλείπουν να πηγαίνουν στο τζαμί.

Η «δίκη» του 16χρονου με την κατηγορία της αποστασίας κράτησε, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, μόνο λίγα λεπτά πριν να εκτελεστεί η εσχάτη των ποινών.

«Πριν τον αποκεφαλισμό ένας τζιχαντιστής διάβασε μια διαταγή από το “δικαστήριο” της σαρίας του Ισλαμικού Κράτους που έλεγε ότι όποιος χάνει την προσευχή θα υποστεί ανάλογη τιμωρία», συμπλήρωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία που συγκλονίζει το διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ