Μαξίμου: Τουλάχιστον υπερβολή η παραίτηση Μουζάλα, επειδή αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»

Μαξίμου: Τουλάχιστον υπερβολή η παραίτηση Μουζάλα, επειδή αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε με τη σειρά του την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, θέλησε να δώσει το Μαξίμου, υποστηρίζοντας πως είναι τουλάχιστον υπερβολή η αξίωση για παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής επειδή αποκάλεσε την ΠΓΔΜ, ως «Μακεδονία». Ωστόσο, η αντίδραση του Μαξίμου δεν είχε λάβει υπόψιν τη δήλωση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος επίσης ζήτησε την παραίτηση του κ. Μουζάλα, με ανάρτησή του στο twitter.

«Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία "ΠΓΔΜ". Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή. Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά το Μαξίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ