Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας και οι υπουργοί του θα φύγουν νύχτα από τη χώρα

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας και οι υπουργοί του θα φύγουν νύχτα από τη χώρα

Η κυβερνητική συναίνεση στο πακέτο των 9 δις προκαλεί πολιτικές εξελίξεις

«Η συναίνεση Τσίπρα και του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου στη ψήφιση πρόσθετου ''προληπτικού'' πακέτου μέτρων 3,4 και πλέον δις, αποτελεί νέα απίστευτη και εξευτελιστική ''κωλοτούμπα'' του πρωθυπουργού, βατερλό για την κυβέρνηση και χαριστική βολή για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό», τονίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωσή του,  σχετικά με τα μέτρα «κάβα» που φέρνει η ελληνική κυβέρνηση, έπειτα από το Eurogroup της Παρασκευής στο Άμστερνταμ. 


Ακόμη σημειώνει: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να ψηφίσει μέτρα οποιουδήποτε ύψους και οποιασδήποτε μορφής ενάντια σε έναν λαό που πλέον δεν αντέχει άλλες επιδρομές.

Πολύ περισσότερο, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμιά εξουσιοδότηση να ψηφίσει νέο πακέτο με μέτρα ύψους 9 δις και πάνω.

Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται  να ανεχθεί την απόλυτη υποδούλωση, τον πλήρη ραγιαδισμό και τη γενική καταστροφή της χώρας.

Ενδεχόμενη ψήφιση αυτών των μέτρων θα εξαναγκάσει γρήγορα τον Τσίπρα και τους οικονομικούς, τουλάχιστον, υπουργούς του, να φύγουν νύκτα και κακήν κακώς από τη χώρα, κάτω από τη γενική λαϊκή κατακραυγή και τον γενικό λαϊκό ξεσηκωμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εξελιχθεί σε οπερετική κυβέρνηση παραδομένων και ανίκανων υπαλλήλων που μόνο καταστροφές και ξεπουλήματα μπορεί να επιφέρει στον τόπο.


Η χώρα αυτές τις ώρες βρίσκεται ενώπιον άμεσων και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες θα επιδιώξουμε να πάρουν ανατρεπτικό χαρακτήρα σε βάρος συνολικά του άθλιου μνημονιακού πολιτικού τόξου.

Αυτήν την ώρα, χρειάζεται το ευρύτερο δυνατό μέτωπο αριστερών προοδευτικών πατριωτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, το οποίο με έξοδο από την ευρωζώνη και στη  βάση ενός ριζοσπαστικού αντιμνημονιακού προγράμματος ανασυγκρότησης θα δώσει θετική διέξοδο στη χώρα». ΠΗΓΗ
PROTOTHEMA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ