Χρυσή Αυγη-Ύβρεις στη Βουλή από το Λαγό, διεκόπη η συνεδρίαση

Χρυσή Αυγη-Ύβρεις στη Βουλή από το Λαγό, διεκόπη η συνεδρίαση

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμπεριφορά των χρυσαυγιτών της Βουλής καθώς οι βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος συγκρότησαν κλοιό γύρω από τον υπόδικο Γιάννη Λαγό για να μην τον απομακρύνει η ασφάλεια της Βουλής με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση. Απειλούν μάλιστα ότι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν σαν κανονική σπείρα καθώς μαζεύτηκαν γύρω από τον Γιάννη Λαγό και συγκρότησαν ανθρώπινο κλοιό για να μην τον απομακρύνει η φρουρά λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του. Μάλιστα διάνθισαν τη συμπεριφορά τους με ύβρεις κατά των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με ανοίκειες εκφράσεις κατά του Προέδρου της Βουλής. Οι χρυσαυγίτες κάλεσαν, μάλιστα, εσπευσμένα τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και κινήθηκε απειλητικά προς βουλευτές άλλων κομμάτων. Οι χρυσαυγίτες ζήτησαν να μην τους αποκαλούν υπόδικους πράγμα που δεν δέχθηκαν οι παριστάμενοι υπουργοί της κυβέρνησης.

© Παρέχεται από: News247.gr

 βουλή Χρυσή αυγή

Η κατάσταση παραμένει τεταμένη στην αίθουσα της Ολομέλειας παρά τις προσπάθειες του Προέδρου της Βουλής, Νίκος Βούτσης να αποχωρήσουν οι χρυσαυγίτες οικειοθελώς χωρίς την παρέμβαση της φρουράς που βρίσκεται πάντως ακόμη στην αίθουσα. Ο κ. Βούτσης υπενθύμισε πάντως ότι ο ιδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα.

Παρέχεται από: News247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ