Έκανε σεξ με σκύλο, για 13 χιλ. ευρώ!

Έκανε σεξ με σκύλο, για 13 χιλ. ευρώ!

Στη βιομηχανία του σεξ υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά λεφτά… Διάβασε και θα καταλάβεις.

Η βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία απασχολεί 50.000 ανθρώπους. Το οικονομικό αντίκτυπο μετά την επανάσταση ήταν μεγάλο, όπως ακριβώς και για κάθε άλλο κλάδο εργαζομένων στη χώρα.

  

 

 

Το Vocativ, γνωστό για τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, συνάντησε τις ιερόδουλες της ελίτ, συνοδούς και χορεύτριες σε strip club και ανακάλυψε πώς λειτουργεί πλέον η βιομηχανία του πληρωμένου σεξ στην Ουκρανία.

Κάποιες από τις γυναίκες μίλησαν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα και αποκάλυψαν ένα κόσμο διαστροφής με αμοιβή πολλών χιλιάδων ευρώ. Μια από αυτές αναφέρει πως πληρώθηκε 13.000 ευρώ για να κάνει σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ τους παρακολουθούσε κάποιος γείτονας.

  

 

Ανάμεσα στις ιστορίες αναφέρονται περιστατικά βιασμών και κακοποιήσεων από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης που όμως δεν καταγγέλθηκαν ποτέ.

Μια πόρνη πολυτελείας αναφέρει το όνομά του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζαροφ ο οποίος αν και ήταν τυπικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε, είχε φετίχ με το πεντικιούρ. πηγη http://www.aerikes-epoxes.com/2017/07/24/ekane-sex-me-skilo-gia-13-chil-evro/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ