Διεθνής Έκθεση με θέμα την κάνναβη στην Ελλάδα: Έρχεται η «γιορτή της φύσης»

Διεθνής Έκθεση με θέμα την κάνναβη στην Ελλάδα: Έρχεται η «γιορτή της φύσης»

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο)

  

 

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση με θέμα την κάνναβη στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

  

 

 


Το φυτό της κάνναβης καλλιεργείται και χρησιμοποιείται για θεραπευτική χρήση εδώ και 10.000 χρόνια από τους αρχαίους πληθυσμούς της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Το M.I.T τη χαρακτήρισε το φυτό του 21ου αιώνα».

πηγη http://www.protothema.gr/zoi/article/699728/diethnis-ekthesi-me-thema-tin-kannavi-stin-ellada-erhetai-i-giorti-tis-fusis/

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να παρευρεθεί σε μια «γιορτή της φύσης» για ένα ενημερωτικό και εκπαιδευτικό τριήμερο στο Δέλτα Φαλήρου. 


«Με οργανωμένο πρόγραμμα ομιλιών από επιστήμονες και ειδικούς στην κάνναβη και τη χρησιμότητά της και συνεχείς προβολές ντοκιμαντέρ, ελάτε να συνεργαστούμε ανοίγοντας καινούριες θέσεις εργασίας σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες βιομηχανίες της εποχής μας. Ήδη πολλοί νέοι Έλληνες αγρότες και επιχειρηματίες εκπονούν σχέδια μελλοντικής επένδυσης πάνω στο φυτό-θαύμα, με πολλά υποσχόμενες προοπτικές», σημειώνει και καταλήγει η πρόσκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ