Μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας ο Τάσος Τσιουχάρας – Τι λέει η δικηγόρος του.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας ο Τάσος Τσιουχάρας – Τι λέει η δικηγόρος του.

Γρεβενών από την πρώτη μέρα της κράτησής του, εκτίοντας την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά της συζύγου του Ανθής Λινάρδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε προ δύο μηνών περίπου, ενώ σύμφωνα με την κα. Ασημίνα Μαγγόλα, δικηγόρο του Τάσου Τσιουχάρα, ο πελάτης της μεταφέρθηκε από το ένα σωφρονιστικό κατάστημα στο άλλο για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους.

Η κα. Μαγγόλα δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Ο κ. Τσιουχάρας μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Λάρισας, καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους. Όταν ένας κρατούμενος συμπληρώνει ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε ένα συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, υπηρεσιακά γίνεται η μεταγωγή του σε άλλη φυλακή. Αυτό αποφασίζεται από κλιμάκιο της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών. Θα ήθελα να προσθέσω, για αποφυγή κάθε υπόνοιας ότι ο κ. Τσιουχάρας, δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά».

Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεση για τη διατροφή, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η επικοινωνία του Τάσου Τσιουχάρα, με τα τρία ανήλικα παιδιά, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, ενώ το δικαστήριο διέταξε τους ψυχολόγους της μέριμνας να παρουσιάσουν τη σχετική έκθεση, για το αν τα παιδιά είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο. Μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να εκδικασθεί και η έφεση που άσκησε η οικογένεια του Τάσου Τσιουχάρα για τη γονική μέριμνα των παιδιών.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ