Ρόδος: Αλβανός και Ροδίτης κατηγορούνται πως βίασαν μια 24χρονη

Ρόδος: Αλβανός και Ροδίτης κατηγορούνται πως βίασαν μια 24χρονη

Σε βάρος του 22χρονου και του 20χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό

Για τον ομαδικό βιασμό μίας 24χρονης αλλοδαπής από την Μεγάλη Βρετανία κατηγορούνται 20χρονος Αλβανός και 22χρονος Ροδίτης

 


Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε προχθές η αλλοδαπή σε βάρος των ανδρών, τους οποίους και κατηγορεί ότι την ανάγκασαν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

 

@


 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, η 24χρονη γνωριζόταν και διατηρούσε σχέση με τον 20χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία.

Έτσι ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017 αφού τελείωσε τη δουλειά της σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου απασχολείται μετέβη στο άλλο αντίστοιχο κατάστημα όπου εργάζεται ο 20χρονος και τον περίμενε να τελειώσει τη δουλειά του. Ακολούθως μαζί με τον 22χρονο Ροδίτη πήγαν για φαγητό και στη συνέχεια κατέληξαν στο δωμάτιο όπου διαμένει ο 20χρονος αλλοδαπός όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά.

Το πρωί η 24χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες την εξανάγκασαν παρά τη θέλησή της να κάνουν έρωτα με αποτέλεσμα την σύλληψή τους!

  Σε βάρος του 22χρονου και του 20χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και κρατούνται προκειμένου την Πέμπτη να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως και οι δύο αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται και δηλώνουν ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη θέληση της 24χρονης Αγγλίδας, η οποία στη συνέχεια τους κατήγγειλε για να τους εκδικηθεί.

Αναλυτικά εξηγήσεις για το περιστατικό θα δοθούν κατά την απολογία των δύο ανδρών.

Πηγή: rodiaki.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ